ZORG BURO LETITIA

Respect, liefde en waardering voor ouderen.

Zorg bemiddelings buro Letitia staat open voor al uw zorg wensen.

Als Medisch Pedicure al ruim 17 jaar zie ik dit als zorg bemiddelaar als meerwaarde in mijn functie. 

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de senioren zo lang mogelijk thuis wilt blijven wonen, ook wanneer de behoefte aan ondersteuning toeneemt. Thuis is meer dan de plek of huis waar men woont. Het is vooral een vertrouwde plek met een verleden, herinneringen en gewoontes. 

We luisteren en kijken waar u van houdt en wat u graag wilt. Door te ontspannen en een veilige sfeer wat hier ontstaat is er ruimte voor (levens)verhalen. Samen dingen doen en tijd maken voor bijzondere momenten.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Terminale / Palliatieve verpleging
 • Persoonlijke verzorging
 • Individuele zorg 
 • Huishoudelijke hulp
 • Dagbesteding

Wij bieden dagbesteding aan in groepsverband onder leiding van zeer bekwame professionals.

U kunt in een situatie terecht komen dat u, of een bekende niet meer voor zichzelf kan zorgen. 

In beide gevallen kunnen wij u helpen met de verzorging,  er komt dan een verzorgende langs die u helpt met alle huishoudelijke taken, o.a.: wassen/aankleden/helpen met dagelijkse taken etc.

Onze professionele verpleegkundige verplegen u thuis en zij verrichten alle handelingen die u nodig heeft. U kunt zowel 's nachts als overdag geholpen worden. Bij onze medewerkers bent u in goede handen!

Alle wensen en vragen worden zorgvuldig geïnventariseerd en met u besproken,  voor uw familie betekent dit een zorg minder. Onze zorgverleners hebben een hoge maat van professionaliteit, zijn communicatief vaardig en houden zich aan onze gedragscode. Ze zijn daarnaast ook prettig in omgang en hebben ruime ervaring in de ouderen zorg.

De dag besteding is niet alleen voor ouderen met bijvoorbeeld Alzheimer, dementie of psychische problemen, maar ook voor jongeren met een beperking. De jongeren en ouderen worden bezig gehouden met verschillende activiteiten zoals: wandelen/koffie drinken/lunchen/spelletjes spelen etc. Er zijn ook rustpunten en bedden tot de beschikking zodat als er de behoefte is kunnen uitrusten. De declaratie wordt eventueel bij de gemeente gedeponeerd.

Zorgverlening of dagbesteding: daar is een geldige medische indicatie voor nodig. U kunt een aanvraag indienen bij uw huisarts of de gemeente.

Er zijn ook mogelijkheden om vrijwilligers hiervoor te benaderen. Ze moeten wel ontwikkelingsgericht/initiatief nemend en overstijgend denkvermogen hebben.

Ook moeten ze geduld en doorzettingsvermogen en coördinerende vaardigheden hebben bij diverse calamiteiten. 

Daarnaast moet een vrijwilliger in staat zijn om de groep te kunnen amuseren op gebied van beweging en beleving activiteiten. Een praatje tijdens de verzorging en warme en oprechte interesse tonen is ook heel belangrijk.

Als zorg bemiddelaar kijken wij wat in uw budget past en krijgt u persoonlijk zorg advies.

Wij bemiddelen voor top specialistische zorg en bieden een hoogwaardige en persoonsgerichte zorg. 

Wij kijken naar wensen en mogelijkheden, en niet naar beperkingen!


WAAROM ZORG BURO LETITIA?

 • Wij zijn betrouwbaar en discreet
 • Begeleiding van aanvraag tot zorg
 • Spoedgevallen worden snel gerealiseerd
 • Persoonlijk op maat gesneden zorg
 • Uitsluitend deskundig en gediplomeerde opgeleide mensen
 • Begeleiding in de meest uitlopende zaken
 • Bekend bij huisartsen en specialisten in de regio
 • Mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt