ZORG BURO LETITIA

Respect, liefde en waardering voor ouderen.

Algemeene voorwaarden

Wij werken met een AVG beleid en dat houdt in dat wij de gegevens van onze cliënten goed beveiligen tegen inbreuk door derden. 

Privacyverklaring: Hier verzamelen en beheren wij de persoonsgegevens van cliënten en hun vertegenwoordigers. Wij bewaren uw gezondheidszorg gegevens 15 jaar. Na deze termijn zullen wij uw gegevens verwijderen. 

Elke zorg organisatie heeft een cliënten raad wat wettelijk verplicht is. De raad waakt over de kwaliteit van de zorg en dienstverlening. Cliënten hebben altijd de mogelijkheid om zijn of haar gegevens in te zien, ook hebben zij het recht om de gegevens te laten verwijderen. 

Als zorgverlener betaal je bemiddelingskosten die weer aftrekbaar zijn bij de omzetbelasting of BTW. 

Zorg in natura is de meest bekende vorm van vergoeding via de zorgverzekeraar. Wanneer er zorgkosten zijn gemaakt dan betaalt de zorgverzekeraar dit bedrag. Dit geldt alleen als u zorg heeft gekregen van een gecontracteerde partij. 

WET EN REGELGEVING:

Werk van een bemiddelaar is meer dan alleen zorg bepalen en bemiddelen, ook de financiële en eventuele huisvesting behoort onder de taak bemiddelen. Ons werkgebied regio m-b bestaat uit 18 gemeente elk weer anders geregeld.

COMPLEX NETWERK:

De bemiddelaar is voortdurend in contact met heel veel partijen zoals: ambtenaren/gemeentes/woon corporaties/ specialisten (jeugdzorg)/reclassering/zorg en veiligheidshuis/behandelaars/managers/persoonlijke begeleiders/psychologen enzovoorts.

VEEL SCHAKELEN:

De bemiddelaar moet voortdurend schakelen en bemiddelen: Bij elke aanmelding hoort een andere manier. De bemiddelaar is voortdurend in onderhandeling met de RIBW.